Selvomsorg.dk
Selvomsorg.dk
 

Besøg Emilie Jahnnie Sigårds nye e-shop hvor du bl.a. kan købe bøger, cd'er og psykologkonsultationer med fokus på Særligt sensitive mennesker

 

Velkommen til Center for selvomsorg i Lyngby

Center for selvomsorg i Lyngby er kendt for den behagelig atmosfære, hvor alle behandlere møder klienterne med empati og respekt. Vi er et stærkt team af meget forskellige behandlere, som samarbejder om at give dig den bedst mulige oplevelse.

Du kan få hjælp til langt de fleste temaer, såsom depression, stress, selvværd, angst, kærlighedsliv og det at være særligt sensitiv. Du kan også finde meditationsgrupper, få shiatsumassage, healing eller spirituel vejledning. Vi har en holistisk tilgang, og du kan frit vælge, det der føles rigtigt for netop dig.

 

Maria Louise Højstrøm

Healingsterapi, Samtaleterapi, Healingsmassage, Healing, Meditation, Clairvoyance og Blomsterkropsterapi. Behandlinger til Børn, Gavekort, Firmaordning, Foredrag og Workshops. Læs mere på øvrige sider.

Læs mere om Maria Louise Højstrøm

Jette Sigaard

Få mere nydelse og velvære ind i dit liv og skab positive forandringer.

Jeg tilbyder NLP-coaching, massage og healing

Læs mere om Jette Sigaard

Clauss Matteo Julian Gyllun

Clauss Matteo Julian Gyllun

Ønsker du at føle dig mere i balance? Ønsker du at "rydde op i din krop", så du bedre kan mærke dig selv, og hvor du vil hen i livet? Ønsker du at leve mere sundt og udnytte dit fulde livs potentiale?

 

Læs mere om Clauss Matteo Julian Gyllun

Psykolog og Spirituel Vejleder Emilie Jahnnie Sigård

Psykolog og spirituel vejleder Emilie Jahnnie Sigård

Kombinerer traditionel og åndsvidenskabelig psykologi. Jeg kan bl.a. hjælpe dig i forbindels med angst, depression, lavt selvværd, jalousi, problemer i parforhold, udbrændthed og stress m.m.  Jeg har desuden specialiseret mig i særligt sensitive mennesker

Læs mere om Emilie Jahnnie Sigård

ID-lifecoach Erik Sigård

ID_lifecoach og Theosishealer Erik Sigård

Jeg tilbyder bl.a. coaching af særligt sensitive mennesker. Arbejdet kan bestå af at bliver bedre til at sætte grænser, samt at kommer i bedre kontakt med følelser og behov. Det kan f.eks. være ved udvikling af strategier i sociale sammenhænge, eller forløsning af besværlige følelser.

Læs mere om Erik Sigård

Center for selvomsorg

Lyngby Hovedgade 39, 2 th
2800 Kgs Lyngby.

Find os på krak.dk

Energipsykologisk center i Lyngby

 


Center for selvomsorg

Lyngby Hovedgade 39, 2 th
2800 Kgs Lyngby.

Find os på krak.dk

Behandlere i Center for selvomsorg

Clauss Matteo Julian Gyllun
Psykolog og spirituel vejleder Emilie Jahnnie Sigård
ID_lifecoach og Theosishealer Erik Sigård